Kapcsolatteremtő Gyógyítás és Kapcsolatteremtés
Előadások
Mandala Kör
Színes Kreatív Műhely
AURA-SOMA Szín- és lélekterápia
Művészetterápia-Holisztikus Rajztanfolyam
Rajzkör - Festőkurzus
 
     
Bemutatkozás
Kapcsolat
Képgaléria
     
Aktualitások

Kedves Tanítványok.

Köszönöm mindenkinek aki részese volt az Aranykéz Rajzstúdió Holisztikus Központ 10 éves utazásának. Köszönet mindenkinek aki egy támogató pozitív gondolattal,szeretet energiával segítette minezt. Namasté.
Az elmúlt évek során sok jó emberrel ismerkedtem meg, biztatásuknak köszönhetem, hogy amikor nehézségek merültek fel sem adtam fel. 
Csodálatos programokon vettünk részt együtt. 
Az útjaink már nem haladnak együtt tovább, de ezek az emlékek és közös élmények a Rajzstúdió emlékkönyvébe bekerültek és onnan már senki nem tépheti ki.
Köszönet a tanítványoknak, akiket a szerencsére nagy létszám miatt, most név szerint nem sorolnék fel, a lelkes részvételért és gyönyörű alkotásokért, amiket három közös kiállításon a nagyközönség felé is megmutathattunk. A legjobbakat kívánom mindenkinek. Szeretettel.Emília

Alkotósmile hangulatjelBővebb információ:info@rajzstudio.hu


Aranykéz Rajzstúdió

Névjegy létrehozása
 
 
Jelentkezés
 
 
 

Rajzkör

Az Aranykéz Rajzstúdió 2006. Szeptember 16-tól működik holisztikus szemléletű alkotó központként. A fő szerep a rajzoktatásé ahol együttesen alkalmazom a hagyományos és új oktatási módszereket is. A műtermek jól felszereltek, kényelmesek és világosak. Az itteni légkör lehetővé teszi, hogy kezeink között valódi remekművek készülhessenek. Az Aranykéz rajzstúdió olyan múzsák ihlette környezet ahol szárnyakat kap a kreativitásunk.

A Rajzkör keretében portré, akt tanulmány és csendélet készítésére van lehetőség változatos technikákkal. Egy alkalom négy órás természet utáni rajzi stúdiumból áll.

Diákok számára felvételi előkészítésre is van lehetőség középiskolába, főiskolára és egyetemre.

 

A rajzolás a szenvedélyed és ezzel töltöd legszívesebben a szabadidődet, vagy ezzel akarsz továbbtanulni? Akkor itt a helyed!

 

Festőkurzus

Intenzív festőkurzus ahol különböző festészeti technikákkal ismerkedhetsz meg. Pl.: akvarell, akril, olajfestés. Aki néha ecsetet ragad, jól tudja, hogy milyen elégedettséggel tölthetik el az alkotás pillanatai. A feszültségek feloldódnak festés közben, utána az ember derűsebb, nyugodtabb lesz. A festés a teljesség, a belső egyensúly és az erő felismerésén keresztül tud bennünket megnyugtatni, ellazítani, kreatív energiáinkat mozgósítani és gyógyítani.
A csodálatos formák és színek milliárdjai segítenek kifejezni önmagunkat és érzéseinket.

Szürke hétköznapjaink kudarcai, csomói festés közben láthatatlanul feloldódnak a színek világában és energiával, alkotóerővel, jó kedvvel töltenek fel.

Várok szeretettel minden alkotni vágyót korhatár nélkül szeretettel.

Jelentkezés folyamatosan lehetséges 14 éves kortól.

Jelentkezés telefonon vagy e-mailben Varsányi Emíliánál.
Tel.:06-70-371-1130; E-mail:info@rajzstudio.hu

 

 

 

Varsányi Emília
grafikusművész
www.vemi.hu

 

A foglalkozásokra, tanfolyamokra ajándékkártyák válthatók.
Lepje meg szeretteit az alkotás lehetőségével!

 

 
 

Aranykéz rajzstúdió - 3557 Bükkszentkereszt, Napsugár u. 30.; Mobil: 70-371-1130; e-mail: info@rajzstudio.hu